Takläggning i Stockholm {Takläggare, Takarbeten, Villarenovering & Takläggning i Stockholm},{Svärdvägen 21},{Danderyd},{183 22},{Sweden},{08-550 04 333}
Svärdvägen 21 183 22 Danderyd,
Phone: 08-550 04 333

TAKLÄGGARE STOCKHOLM | Takläggare i Stockholm: 08-550 04 333

TAKLÄGGARE STOCKHOLM

Säkra och trygga tak med takläggare Stockholm

Taket är en viktig del av ditt hus. Se alltid över så att ditt tak är intakt från inre och yttre skador. När du upptäcker något som inte stämmer med ditt tak ska du inte tveka med att ta kontakt med takläggare Stockholm. Det som gör takläggare Stockholm till din första hands val när det kommer till att som handlar om ditt tak är att våran erfarenhet och kunskap ger dig trygga tak som du kan leva med i flera år framåt.

Vi på takläggare Stockholm lägger tak i betong, plåt och tegel. Materialen som vi använder oss av är moderna och säkra för alla slags hus. Vi använder oss av välkända märken och har ett nära samarbete med våra leverantörer. Det viktigaste för oss är att göra ett gott arbete, så att du som kund blir 100 % nöjd. Vi från takläggare Stockholm är en ytterst flexibel firma som tar oss an alla slags takarbeten. Våra kunder är privatpersoner, företag, föreningar och även arbeten på offentliga byggnader. Du som privat person kan dessutom få ditt takarbete gjort till halva kostnaden med ROT-avdraget. Det gör det ju hela extra prisvärt att anlita takläggare Stockholm.

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Våran personal från takläggare Stockholm är utbildad och vi renoverar och bygger tak på ett fackmannamässigt sätt. Vi hjälper dig i alla stegen när du ska bygga ett helt nytt tak. Vi på takläggare Stockholm utför sadeltak, som är den vanligaste modellen på ett tak. Även ändra modeller som mansardtak, valmat tak är tak typer som vi ofta arbetar med.

Nytt tak och renoveringar

Våran specialitet är takomläggningar och renoveringar. Vi kommer alltid överens med våra kunder i första kontakten med om vad som ska göras och vi vill gärna komma ut och titta först på ditt tak för att kunna se i vilken omfattning som behövs för en aktuell renovering. Då kan takläggare Stockholm också se vilka material och verktyg som vi ska använda oss av. Det finns tak som inte har blivit korrekt gjorda och har fått underlagningstäckning med skador som gör så att taket till slut får fuktskador.

En annan viktig aspekt när det gäller med tak är att man måste ha stödlinjer som vi kallar för läktningen. Dom måste vara perfekt lagda så att taket får en god ventilation. Om inte dessa komponenter har strikts efterföljts så måste man förr eller senare att göra en helt ny takomläggning. Men man kan också behöva göra en takomläggning om taket är gammalt och slitet av väder och vind. Vi på takläggare Stockholm är experter om allt som har att göra med tak säkerhet. Vi kan utföra kostnadsfria besiktningar av tak och kan komma fram till vilka lösningar som är aktuella för ditt tak. Kanske du även är i behov att ha gångbryggor, stegar eller fästanordningar på taket. Då kan vi hjälpa till att installera in detta på ditt tak.

Andra tjänster som takläggare Stockholm erbjuder är:
  • Snöskottning
  • Snöras skydd
  • Diverse takarbeten
  • Takplåts målning
  • Taktvätt
  • Tegelomläggning
  • Tak säkerhet

Tips från takläggare Stockholm

För att förebygga skador på ditt tak har takläggare Stockholm sammanställt några enkla tips för dig och ditt tak. Ett tak som underhålls av sin husägare kommer på sikt att hålla längre. Det som är viktigt är att kunna hålla ditt tak fri från barr, kvistar och framför allt mossa. Mossa skapar fuktskador och det kan i längden bli en dyr historia att reparera. För att få väck mossan är det bäst att försöka borsta bort den eller använda sig av en högtryckstvätt.

Ibland kan du kolla under tegelpannorna och kolla om underlagspappen har fått skador. Då ska den bytas ut, så att taket ska kunna vara ett gott skydd för ditt hus. Ha alltid en god koll på dina takpannor. Dom kan ha blivit spruckna av vinden eller hård kyla. Då är det viktigt att byta ut trasiga tegelpannor därför att det kommer på sikt att leda till fuktskador. Ta gärna en tur upp på vinden ibland för att se över ditt undertak. Det är där som man kan se om det har bildats röta eller obehagliga fuktskador. Hör av dig till takläggare Stockholm för vidare information och vi erbjuder kostnadsfri offert.