OM OSS

Vi är ett gäng som trivs med att lägga tak, och som även har stor erfarenhet av olika sorters material. Du väljer själv vilket tak du vill ha, men vi kan naturligtvis komma med förslag på vad som kan fungera bäst.

Taket är viktigt, det ska skydda huset mot väder och vind. Men det är också en stor del av utseendet, det ska passa ihop med byggnaden. De vanligaste materialen är tegel, plåt och papp, men en del väljer att ha betong på taket. Allt efter hur huset ser ut för övrigt och vad du tycker är bäst.

Efter en noggrann titt på taket så kan vi hjälpa dig komma fram till en bra lösning. Vi har jobbat med de flesta sorters tak och vet vad som krävs för att det ska hålla tätt och stå emot elementen. Våra kunder är alltid nöjda för vi satsar på att hålla en mycket hög kvalitet. Med tiden har vi blivit experter på tak, och gör allt noggrant från grunden och ut.

Kontakta oss gärna och berätta vilket tak du vill ha, eller fråga oss om råd. Vi ger dig gärna en kostnadsfri offert så du i lugn och ro kan välja det bästa taket.