VÅRA TJÄNSTER

Vi som takläggare kan hjälpa dig med allt som har att göra med tak. Till att börja med så kan vi göra en noggrann besiktning för att verkligen se takets tillstånd. ibland kan det räcka med att reparera vissa delar, andra gånger måste vi göra om allt från början.

Om du vill kan du göra vissa delar av arbetet själv, det är helt upp till dig. Vi står till tjänst med det som du har behov av, och kan ta hand om hela projektet om detta passar bättre. Vårt motto är att alltid göra ett gott dagsverke och vi är kända för vår kvalitet.

Ett sunt tak är mycket viktigt för att skydda huset. Eftersom vi är experter på tak så vet vi hur noga det är med att lägga en god grund. Faktum är att vi föredrar om vi kan lägga taket helt från början. Detta är en liten försäkran om att inga gamla fuktskador blir kvar.

Sedan jobbar vi utåt med samma känsla vilket resulterar i ett snyggt och tätt tak. Du väljer vilka takpannor det ska vara och vi ser till att de sitter fast ordentligt. När nordanvinden börjar blåsa ska du vara trygg i ditt hus.