Takis, Tak, Takläggning Stockholm | Jämför priser på takarbeten

Takläggare Stockholm är din takexpert

Trygghet och ansvar

Vid akuta händelser är vi där och utför jourarbeten. Det är alltid någon som svarar i vår jourtelefon, även vid helger och under semestertider. Vid vintertid är vi omtalad för våran snöröjning på taken. Tung och hård packad snö är svårt att få bort, men vi röjer bort snön för att kunna förhindra obehagliga takras.

Takläggare är kända för sin snabba service till våra kunder och det är en viktig egenskap som vi tänker att bibehålla.

För att förebygga olyckor ingår det i våran service att utföra snörasskydd och installera takstege arbeten och skyddsräcken. Bland våra tjänster utför vi takbesiktningar för att säkerställa att ditt tak får den korrekta servicen.

Takläggare åtar sig uppdrag från privatpersoner och företag. Våra arbeten ingår i ROT-avdraget, så det blir extra lönsamt för dig att reparera eller lägga nytt tak på ditt hus.

Vi anser att alla våra kunder är viktiga och inget takarbete är varken för stort eller för litet för oss att kunna hantera. Det är inte för inte att vi har blivit utsedda två gånger till Sveriges bästa takläggare. Takläggare har alltid fasta priser och vi arbetar endast med material som har högsta kvalité. Våran skicklighet kombinerat med erfarenhet är några av de grundbultarna som gör oss till det självklara valet när du behöver hjälp med ditt tak eller det offentliga taket Våra takarbeten följer den estetiska ramen och det är viktigt att taket passar in i bostadsområdet och bidrar till att stadsbilden får ett kvalitativt och vackert utseende.

Ett axplock av taktyper och material

Det mest populära taket som vi utför är det klassiska tegelstens taket. Ett åldrande tegeltak kan vara bland det allra vackraste i takväg. Det finns två olika slags tegeltak, det falsade och det ofalsade. Det falsade tegeltaket ligger stabilt medans det ofalsade taket ger det livfulla uttrycket. Taktegel är dessutom ett naturmaterial som ligger tryggt på taket. Shingel tak passar bra till hus som både är ultramoderna och till hus som har varit med ett tag. Det återfinns i olika mönster, och kulörerna i tegelrött och svart är bland de mest populära på marknaden. Shingel tak som har den hexagon mönstrade stilen är en modern klassiker och passar både äldre och nya hus.

Falsat plåttak står gott emot vädrets makter. Plåttak finns i olika färger och stilar och är lätt att montera.

Koppartak är bland dom vackraste taken som finns. Den rostbruna kopparen formligen glittrar ikapp med solljuset och får gröna patinerade inslag under årens lopp. Detta tak är givetvis exklusivt och kräver god omvårdnad.

Takläggare i Stockholm ser till att det tak som du väljer blir monterad på rätt sätt. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss, vi har bokstavligen alla tak tjänster samlade under ett och samma tak.

www.blido.info